Nasze Menu
W każdym tygodniu odkryjesz nowe menu opracowane przez Naszego Szefa Kuchni. W zależności od wybranej kaloryczności otrzymasz wysokiej jakości posiłki, które pozwolą Ci zadbać o siebie.
Przykładowe menu KARO PREMIUM JAR
Menu dostępne we wszystkich wariantach kaloryczności. Do każdego zestawu woda z dodatkiem owoców i warzyw gratis.
Poniedziałek
- Śniadanie: Pancakes orkiszowe z syropem klonowym, borówki.
- Drugie śniadanie: Roladki z tortilli z warzywami sezonowymi, twaróg koperkowy.
- Obiad: Pulpety wołowe, kasza bulgur z pieczarkami, surówka (por, ogórek kiszony).
- Podwieczorek: Krem z kalafiora z pestkami dyni.
- Kolacja: Gnocchi szpinakowe, rukola, parmezan.
Wtorek
- Śniadanie: Makowa owsianka z kiwi i suszoną żurawiną.
- Drugie śniadanie: Mango lassi z kardamonem.
- Obiad: Gołąbki z soczewicą i warzywami, ziemniaki z wody, surówka z kapusty pekińskiej.
- Podwieczorek: Słupki z (marchewka, seler naciowy, ogórek) sos jogurtowo czosnkowy.
- Kolacja: Sałatka z kaczką (mix sałat, cherry, ogórek, karmelizowana cebula, truskawki), dressing balsamiczny.
Środa
- Śniadanie: Szynka wędzona, papryka, jajko, pasta z suszonych pomidorów, pieczywo ziarniste.
- Drugie śniadanie: Ciasteczka owsiane z gorzkim kakao.
- Obiad: Grillowana pierś z kurczaka, pęczotto z warzywami, roszponka.
- Podwieczorek: Mini szaszłyki z ostrymi krewetkami i warzywami.
- Kolacja: Ratatouille z kaszą jaglaną.
Czwartek
- Śniadanie: Jogurt naturalny z owocami i musem z mango.
- Drugie śniadanie: Pomidor faszerowany twarożkiem i szczypiorem.
- Obiad: Gulasz z indyka, warzywa, kasza gryczana biała, mix sałat.
- Podwieczorek: Świeżo wyciskany sok z jabłek i marchewki.
- Kolacja: Świeży szpinak, feta, cebula czerwona, pomidor, arbuz, dressing malinowy.
Piątek
- Śniadanie: Pasta jajeczna, bułka graham, ogórek, rzodkiewka.
- Drugie śniadanie: Smoothie owocowe.
- Obiad: Gotowany łosoś, salsa paprykowa, dziki czarny ryż.
- Podwieczorek: Krem z pieczonego buraka, wędzony twaróg.
- Kolacja: Sałatka ziemniaczana z porem, ogórek kiszony, czerwona cebula, zioła, sos jogurtowy.