608 058 459 premium@hotelkaro.pl
Zaznacz stronę

Nasze Menu

W każdym tygodniu odkryjesz nowe menu opracowane przez Naszego Szefa Kuchni. W zależności od wybranej kaloryczności otrzymasz wysokiej jakości posiłki, które pozwolą Ci zadbać o siebie.

sprawdź ofertę

KARO PREMIUM JAR

Menu dostępne we wszystkich wariantach kaloryczności. Do każdego zestawu woda z dodatkiem owoców i warzyw gratis.

Poniedziałek 3.01
  • Śniadanie: Makowa owsianka z kiwi i suszoną żurawiną.
  • Drugie śniadanie: Straciatella czekoladowa z musem z mango.
  • Obiad: Schab ze śliwką, kasza pęczak z pieczarkami, pieczone brokuły.
  • Podwieczorek: Krem z pieczonej dyni, chrupkie pieczywo.
  • Kolacja: Aromatyczne tabbouleh z warzywami, natka pietruszki.
Wtorek 4.01
  • Śniadanie: Placki orkiszowe z bananami i konfiturą żurawinową.
  • Drugie śniadanie: Mango lassi z kardamonem.
  • Obiad: Pełnoziarnisty makaron z warzywami w sosie neapolitańskim, świeża bazylia.
  • Podwieczorek: Tortilla z humusem paprykowym i awokado.
  • Kolacja: Sałatka z kaczką i serem brie.
Środa 5.01
  • Śniadanie: Domowy pieczony schab z musem chrzanowym, warzywa, ciemne pieczywo.
  • Drugie śniadanie: Smoothie banan, melon, chia.
  • Obiad: Fit pulpety drobiowe w sosie, kasza jęczmienna, mix sałat.
  • Podwieczorek: Gruszka w winie z kruszonką z płatków owsianych.
  • Kolacja: Sałatka z jajkiem, dynią i kalafiorem.
Czwartek 6.01
  • Śniadanie: Dietetyczne gofry z owocami.
  • Drugie śniadanie: Kulki mocy.
  • Obiad: Strogonoff wołowy, puree z ziemniaków, surówka z czerwonej kapusty.
  • Podwieczorek: Krem z pieczonych białych warzyw, pestki słonecznika.
  • Kolacja: Sałatka z szynka włoską, melonem, mozzarellą, pomidorkami cherry, sos bazyliowy.
Piątek 7.01
  • Śniadanie: Twarożek na słodko z sosem mango i owocami, grahamka.
  • Drugie śniadanie: Gazpacho.
  • Obiad: Duszona ryba z ryżem cytrynowym, mix sałat.
  • Podwieczorek: Sernik z ricotty na zimno z owocami.
  • Kolacja: Sałatka Szopska z serem balkańskim.
Poniedziałek 10.01
  • Śniadanie: Pancakes razowe z musem jabłkowym.
  • II Śniadanie: Koktajl awokado, szpinak, melon.
  • Obiad: Polędwiczki wieprzowe, pieczone ziemniaki, grillowana cukinia.
  • Podwieczorek: Ciastka ryżowe z gorzką czekoladą.
  • Kolacja: Sałatka z batatem, jajkiem, kozim serem i rukolą.
Wtorek 11.01
  • Śniadanie: Frittata bananowa z owocami.
  • II Śniadanie: Hummus ze słupkami warzyw.
  • Obiad: Pełnoziarnisty makaron spaghetti z sosem bolognese.
  • Podwieczorek: Krem z papryki, chrupkie pieczywo.
  • Kolacja: Meksykańska sałatka, czerwona fasola, kukurydza, awokado, pomidory, komosa ryżowa.
Środa 12.01
  • Śniadanie: Wegański smalec z białej fasoli z jabłkiem, pieczywo razowe, warzywa.
  • II Śniadanie: Jogurt z chia.
  • Obiad: Pulpety z indyka z cukinią i marchewką, kasza jęczmienna, surówka.
  • Podwieczorek: Kruche ciastka z bakaliami.
  • Kolacja: Sałatka grecka.
Czwartek 13.01
  • Śniadanie: Jaglanka na mleku kokosowym, migdały, orzechy, owoce.
  • II Śniadanie: Pasta guacamole, pieczywo.
  • Obiad: Gołąbki z cieciorką, marchewką, dynia, puree z ziemniaków, mix sałat.
  • Podwieczorek: Jabłko z rodzynkami pod orkiszową kruszonką.
  • Kolacja: Sałatka z figami, ricottą, orzechami włoskimi, rukolą.
Piątek 14.01
  • Śniadanie: Pasta z wędzonej makreli, pikle, pieczywo.
  • II Śniadanie: Krem z soczewicy z tymiankiem i pomidorami.
  • Obiad: Dorsz duszony w winem i koprem, ryż naturalny, warzywa z pary.
  • Podwieczorek: Ciasto dyniowe z prażonymi migdałami.
  • Kolacja: Sałatka z szpinakiem, granatem, mozzarellą, orzechy nerkowca, suszone pomidory.
Poniedziałek 17.01
  • Śniadanie: Jogurt truskawkowy z domową granolą, owoce.
  • Drugie śniadanie: Zupa jarzynowa z kaszą jaglaną.
  • Obiad: Makaron pełnoziarnisty, zielone pesto, cherry, szynka włoska.
  • Podwieczorek: Ciasto bananowe z migdałami.
  • Kolacja: Pomidor faszerowany, kasza kuskus, awokado, mozarella, natka pietruszki.
Wtorek 18.01
  • Śniadanie: Czekoladowa owsianka na mleku z bakaliami i owocami.
  • Drugie śniadanie: Ciastka Kokosanki.
  • Obiad: Grillowana pierś z kurczaka, frytki z pieczonych warzyw, mix sałat.
  • Podwieczorek. Roladki z cukini, nadziewane z pastą z tuńczyka.
  • Kolacja: Placki ziemniaczane , serek twarogowo-koperkowy.
Środa 19.01
  • Śniadanie: Ser żółty, pasta z suszonych pomidorów, warzywa, pieczywo.
  • Drugie śniadanie: Panna cotta jogurtowa z musem malinowym.
  • Obiad: Rostbef pieczony, kasza biała gryczana, surówka z czerwonej kapusty.
  • Podwieczorek: Pieczone jabłko z twarogiem i rodzynkami.
  • Kolacja: Naleśniki z pastą z soczewicy, pestki dyni.
Czwartek 20.01
  • Śniadanie: Placki jajeczne z warzywami.
  • Drugie śniadanie: Koktajl: szpinak, banan, melon.
  • Obiad: Gołąbki, sos pomidorowy, ziemniaki, surówka.
  • Podwieczorek: Roladki z szynki serrano, gruszka marynowana,
  • Kolacja: Gnocchi z batatów z rukolą, cherry.
Piątek 21.01
  • Śniadanie: Pasta jajeczna, warzywa, bułka graham.
  • Drugie śniadanie: Sałatka owocowa.
  • Obiad: Filet z łososia, czarny ryż, salsa paprykowa, sałatka z rukoli.
  • Podwieczorek: Ciastka owsiane z brzoskwinią.
  • Kolacja: Sałatka z pieczonego buraka, feta, roszponka, orzechy włoskie.
Poniedziałek 24.01
  • Śniadanie: Placki z pieczarkami, kozim serem i szpinakiem.
  • Drugie śniadanie: Koktajl: jabłko, seler naciowy, kiwi.
  • Obiad: Makaron z łososiem, czerwone pesto, warzywa.
  • Podwieczorek: Krem z zielonego groszku, mięta.
  • Kolacja: Potrawka z ciecierzycy, marchewka, curry, kolendra.
Wtorek 25.01
  • Śniadanie: Płatki ryżowe na mleku, mus truskawkowy.
  • Drugie śniadanie: Winogrona, ser pleśniowy, orzechy włoskie.
  • Obiad: Pełnoziarnisty makaron z włoskimi wołowymi pulpecikami w sosie pomidorowym.
  • Podwieczorek: Krem z pieczonego buraka z kozim serem.
  • Kolacja: Sałatka z wędzoną makrelą, kukurydzą seler naciowy, ogórek, sos koperkowy.
Środa 26.01
  • Śniadanie: Naleśniki orkiszowe z twarożkiem cynamonowym.
  • Drugie śniadanie: Jogurt, banan, chia, granola.
  • Obiad: Indyk sous-vide, sos żurawinowy, kasza jaglana,surówka.
  • Podwieczorek: Rolada ze szpinaku, ser, łosoś wędzony.
  • Kolacja: Sałatka nicejska.
Czwartek 27.01
  • Śniadanie: Łosoś wędzony, jajko gotowane, ogórek konserwowy, pieczywo.
  • Drugie śniadanie: Koktajl: mango ,melon, chia.
  • Obiad: Naturalny ryż z warzywami, sos pomidorowy, parmezan.
  • Podwieczorek: : Rozgrzewająca zupa z marchwi i curry.
  • Kolacja: Placki z cukinii, marchew, chilli, rukola, sos jogurtowy.
Piątek 28.01
  • Śniadanie: Kokosowa komosanka z mango.
  • Drugie śniadanie: Chłodnik z buraka, koper.
  • Obiad: Kotleciki z łososia z kaparami, frytki z batatów i ziemniaków, mix sałat.
  • Podwieczorek: Pieczarki faszerowane szpinakiem, chrupkie pieczywo.
  • Kolacja: Sałatka Cezar z krewetkami, grzanki.