Nasze Menu
W każdym tygodniu odkryjesz nowe menu opracowane przez Naszego Szefa Kuchni. W zależności od wybranej kaloryczności otrzymasz wysokiej jakości posiłki, które pozwolą Ci zadbać o siebie.
KARO PREMIUM JAR
Menu dostępne we wszystkich wariantach kaloryczności. Do każdego zestawu woda z dodatkiem owoców i warzyw gratis.
Poniedziałek 23.01
- Śniadanie: Pancakes orkiszowe z syropem klonowym, borówki.
- Drugie śniadanie: Roladki z tortilli z warzywami sezonowymi, twaróg koperkowy.
- Obiad: Pulpety wołowe, kasza bulgur z pieczarkami, surówka (por, ogórek kiszony).
- Podwieczorek: Krem z kalafiora z pestkami dyni.
- Kolacja: Gnocchi szpinakowe, rukola, parmezan.
Wtorek 24.01
- Śniadanie: Makowa owsianka z kiwi i suszoną żurawiną.
- Drugie śniadanie: Mango lassi z kardamonem.
- Obiad: Gołąbki z soczewicą i warzywami, ziemniaki z wody, surówka z kapusty pekińskiej.
- Podwieczorek: Słupki z (marchewka, seler naciowy, ogórek) sos jogurtowo czosnkowy.
- Kolacja: Sałatka z kaczką (mix sałat, cherry, ogórek, karmelizowana cebula, truskawki), dressing balsamiczny.
Środa 25.01
- Śniadanie: Szynka wędzona, papryka, jajko, pasta z suszonych pomidorów, pieczywo ziarniste.
- Drugie śniadanie: Ciasteczka owsiane z gorzkim kakao.
- Obiad: Grillowana pierś z kurczaka, pęczotto z warzywami, roszponka.
- Podwieczorek: Mini szaszłyki z ostrymi krewetkami i warzywami.
- Kolacja: Ratatouille z kaszą jaglaną.
Czwartek 26.01
- Śniadanie: Jogurt naturalny z owocami i musem z mango.
- Drugie śniadanie: Pomidor faszerowany twarożkiem i szczypiorem.
- Obiad: Gulasz z indyka, warzywa, kasza gryczana biała, mix sałat.
- Podwieczorek: Świeżo wyciskany sok z jabłek i marchewki.
- Kolacja: Świeży szpinak, feta, cebula czerwona, pomidor, arbuz, dressing malinowy.
Piątek 27.01
- Śniadanie: Pasta jajeczna, bułka graham, ogórek, rzodkiewka.
- Drugie śniadanie: Smoothie owocowe.
- Obiad: Gotowany łosoś, salsa paprykowa, dziki czarny ryż.
- Podwieczorek: Krem z pieczonego buraka, wędzony twaróg.
- Kolacja: Sałatka ziemniaczana z porem, ogórek kiszony, czerwona cebula, zioła, sos jogurtowy.

Poniedziałek 30.01
- Śniadanie: Naleśniki z gorzką czekoladą, twarożek waniliowy, owoce.
- Drugie śniadanie: Humus z grissini i rozmarynem.
- Obiad: Medaliony z polędwiczek, sos demi glace, frytki z pieczonych warzyw, mix sałat.
- Podwieczorek: Ciasteczka owsiane z brzoskwinią i ananasem.
- Kolacja: Frytki z pieczonych batatów z prażonymi nasionami i orzechami.
Wtorek 31.01
- Śniadanie: Ser Gouda, pieczywo wieloziarniste, pasta z czerwonej soczewicy, warzywa.
- Drugie śniadanie: Jogurt z chia z owocami.
- Obiad: Pełnoziarnisty makaron z tuńczykiem, kaparami, cebulą, natką pietruszki, rukolą.
- Podwieczorek: Truskawki w czekoladzie gorzkiej z prażonymi migdałami.
- Kolacja: Sałatka grecka.
Środa 1.02
- Śniadanie: Pieczone placki z jabłkami, kardamonem i konfiturą żurawinową.
- Drugie śniadanie: Żupa jarzynowa z kaszą jaglaną.
- Obiad: Curry z kurczakiem, zielona papryka, cukinia i szpinak, ryż brązowy z warzywami.
- Podwieczorek: Szarlotka i kruszonka owocowa.
- Kolacja: Meksykańska sałatka: czerwona fasola, awokado, jalapeno, cherry, komosa ryżowa.
Czwartek 2.02
- Śniadanie: Pełnoziarnisty chleb tostowy, szynka, papryka, ser, pasta guacamole.
- Drugie śniadanie: Mini szaszłyki caprese (cherry, mozzarella, bazylia), pieczywo chrupkie.
- Obiad: Tagliatelle szpinakowe z wołowiną, białe wino, czosnek, rukola.
- Podwieczorek: Krem z pieczarek i z prażonym słonecznikiem.
- Kolacja: Aromatyczny tabbouleh z warzywami i natką pietruszki.
Piątek 3.02
- Śniadanie: Owsianka na słodko z owocami i orzechami.
- Drugie śniadanie: Straciatella jogurtowa z chia.
- Obiad: Orkiszowe pierogi ze szpinakiem i gałką muszkatołową, ricotta.
- Podwieczorek: Jajka faszerowane z awokado.
- Kolacja: Sałatka nicejska.

Poniedziałek 6.02
- Śniadanie: Płatki ryżowe z musem truskawkowym.
- Drugie śniadanie: Chrupkie pieczywo, pomidory, bazylia, cebula czerwona, oliwa z oliwek.
- Obiad: Chilli con carne, brązowy ryż, domowe nachosy.
- Podwieczorek: Panna Cotta z musem malinowym.
- Kolacja: Sałatka z grillowanym melonem, serem halloumi i sosem miętowo-cytrynowym.
Wtorek 7.02
- Śniadanie: Dietetyczne gofry z musem jabłkowo-cynamonowym.
- Drugie śniadanie: Tortilla z szynką włoską, mix sałat.
- Obiad: Roladki z kurczaka faszerowane szpinakiem, suszone pomidory, oliwki, kasza jęczmienna, mini sałata rzymska.
- Podwieczorek: Ciasto marchewkowe z bakaliami.
- Kolacja: Sałatka z brokułem, jajkiem, rzodkiewką, serem pleśniowym, sos czosnkowy.
Środa 8.02
- Śniadanie: Placki jajeczne z warzywami.
- Drugie śniadanie: Sałatka owocowa.
- Obiad: Pulpety z indyka i warzywami, kasza gryczana, sałatka z buraków, ogórków konserwowych, papryka.
- Podwieczorek: Krem paprykowy z kozim serem.
- Kolacja: Sałatka z komosą ryżową, pomidorami, granatem, ser bałkański.
Czwartek 9.02
- Śniadanie: Jogurt z owocami i domową granolą.
- Drugie śniadanie: Carpaccio z buraka z fetą, rukolą i orzechami włoskimi, grzanki czosnkowe.
- Obiad: Gołąbki wieprzowe z ryżem, sos pomidorowy, ziemniaki z koprem.
- Podwieczorek: Ciasto bananowe.
- Kolacja: Potrawka z ciecierzycy, marchewka, curry, kolendra.
Piątek 10.02
- Śniadanie: Twaróg wiejski z otrębami, rzodkiewką i ogórkiem, pieczywo.
- Drugie śniadanie: Koktajl: Jabłka, kiwi, seler naciowy.
- Obiad: Pełnoziarnisty makaron z szafranem, krewetkami, pomidorami cherry i cukinią.
- Podwieczorek: Leczo na zimno z ziołami.
- Kolacja: Pieczony kalafior, słonecznik prażony, parmezan.

Poniedziałek 13.02
- Śniadanie: Jajko gotowane, pasta z awokado, warzywa.
- Drugie śniadanie: Gazpacho.
- Obiad: Bitki wołowe, kasza pęczak, surówka z czerwonej kapusty.
- Podwieczorek: Sernik na zimno, ricotta, rodzynki, mus brzoskwiniowy.
- Kolacja: Placki z marchewki, cukinii, sos jogurtowo-koperkowy.
Wtorek 14.02
- Śniadanie: Rolada szpinakowa na cieście naleśnikowym z musem chrzanowym, łosoś wędzony.
- Drugie śniadanie: Ciasteczka musli z bakaliami i miodem.
- Obiad: Kurczak masala z makaronem ryżowym, sałatka azjatycka.
- Podwieczorek: Zupa minestrone.
- Kolacja: Sałatka z szynką włoską, melonem, mozzarellą, pomidorami cherry, orzechami nerkowca, dressing bazyliowy.
Środa 15.02
- Śniadanie: Pancakes z jajkiem sadzonym i warzywami.
- Drugie śniadanie: Pudding chia z mlekiem kokosowym.
- Obiad: Duszony schab w sosie z zielonego pieprzu, tłuczone ziemniaki, kalafior.
- Podwieczorek: Humus buraczany, wafle ryżowe.
- Kolacja: Sałatka cezar z krewetkami, pieczone grzanki czosnkowe.
Czwartek 16.02
- Śniadanie: Owsianka z tofu, ogórek kiszony, papryka, rzodkiewka, kiełki.
- Drugie śniadanie: Chłodnik litewski z jajkiem.
- Obiad: Pełnoziarniste spaghetti bolognese z warzywami.
- Podwieczorek: Koktajl: mango, melon, chia.
- Kolacja: Pieczone, marynowane buraki, orzechy włoskie, roszponka, ser feta.
Piątek 17.02
- Śniadanie: Smalec z białej fasoli i jabłka, ogórek kiszony, pieczywo.
- Drugie śniadanie: Ser pleśniowy z winogronem.
- Obiad: Filet z dorsza, ziemniaki z koprem i surówka z kiszonej kapusty.
- Podwieczorek: Kulki z wędzonych śliwek i orzechów obtoczone wiórkami kokosowymi.
- Kolacja: Sałatka z białej fasoli, łosoś wędzony, jajko gotowane, szpinak, awokado.

Poniedziałek 20.02
- Śniadanie: Placki z pieczarkami, jajkami, szpinakiem i kozim serem.
- Drugie śniadanie: Jogurt z bananem i granolą.
- Obiad: Gulasz wołowy z marchewką, kaszą bulgur i kiszonym ogórkiem.
- Podwieczorek: Rozgrzewająca zupa z marchewki.
- Kolacja: Sałatka z makaronem, tuńczykiem, kukurydzą i ogórkiem.
Wtorek 21.02
- Śniadanie: Budyń jaglany z bananami, żurawiną suszoną i owocami.
- Drugie śniadanie: Tajska zupa rybna z mleczkiem kokosowym i ryżem.
- Obiad: Polędwiczka wieprzowa, faszerowana morela, sos własny, kasza kuskus, mix sałat.
- Podwieczorek: Pieczone jabłko z twarogiem i rodzynkami.
- Kolacja: Sałatka z zielonych warzyw, rzymska sałata mini, ogórek, groszek, awokado, seler naciowy.
Środa 22.02
- Śniadanie: Domowy pieczony schab z musem chrzanowym, warzywa, pieczywo pełnoziarniste.
- Drugie śniadanie: Francuska zupa cebulowa z tymiankiem.
- Obiad: Penne pełnoziarniste z warzywami w sosie neapolitańskim, bazylia, parmezan.
- Podwieczorek: Kruche ciasto owsiane.
- Kolacja: Naleśniki z soczewicy.
Czwartek 23.02
- Śniadanie: Fritatta bananowa z owocami.
- Drugie śniadanie: Guacamole z domowymi nachosami.
- Obiad: Gotowana pierś z kurczaka, puree z batatów, pieczarki z cebulą i natką pietruszki.
- Podwieczorek: Koktajl: szpinak, banan, melon.
- Kolacja: Sałatka z brukselką, jajkiem, pomidorami cherry.
Piątek 24.02
- Śniadanie: Tosty z jajkiem sadzonym, warzywa.
- Drugie śniadanie: Galaretka jogurtowa z owocami.
- Obiad: Pulpety rybne z koprem w sosie, ryż brązowy, surówka.
- Podwieczorek: Krem z białych warzyw.
- Kolacja: Wrap z humusem i warzywami.