48 380 16 67 premium@hotelkaro.pl

Nasze Menu

W każdym tygodniu odkryjesz nowe menu opracowane przez Naszego Szefa Kuchni. W zależności od wybranej kaloryczności otrzymasz wysokiej jakości posiłki, które pozwolą Ci zadbać o siebie.

sprawdź ofertę

KARO PREMIUM JAR

Menu dostępne we wszystkich wariantach kaloryczności. Do każdego zestawu 

Poniedziałek 10.05
  • Śniadanie: Placki z pieczarkami, kozim serem i szpinakiem.
  • Drugie śniadanie: Koktajl: jabłko, seler naciowy, kiwi.
  • Obiad: Indyk w sosie romanesco, kasza bulgur, mix sałat.
  • Podwieczorek: Krem z zielonego groszku, mięta.
  • Kolacja: Potrawka z ciecierzycy, marchewka, curry, kolendra.
Wtorek 11.05
  • Śniadanie: Płatki ryżowe na mleku, mus truskawkowy,
  • Drugie śniadanie: Smoothie warzywne.
  • Obiad: Gulasz wołowy z marchewką, kasza gryczana, surówka.
  • Podwieczorek: Krem z pieczonego buraka z kozim serem.
  • Kolacja: Spring rolls z warzywami, pikantny sos.
Środa 12.05
  • Śniadanie: Owsianka, siemię lniane, mus truskawkowy.
  • Drugie śniadanie: Kasza kuskus z warzywami.
  • Obiad: Makaron szpinakowy, łosoś, pomidory cherry.
  • Podwieczorek: Jogurt, banany, chia.
  • Kolacja: Sałata, makrela, seler naciowy, ogórek, sos.
Czwartek 13.05
  • Śniadanie: Łosoś wędzony, jajko gotowane, ogórek konserwowy, pieczywo.
  • Drugie śniadanie: Koktajl: mango ,melon, chia.
  • Obiad: Zielone curry, warzywa, tofu, ryż jaśminowy, bazylia tajska.
  • Podwieczorek: Krem z kopru włoskiego.
  • Kolacja: Faszerowana cukinia, pomidor, feta, parmezan, rukola.
Piątek 14.05
  • Śniadanie: Pieczone placuszki z jabłkami z mąki orkiszowej z kardamonem i cynamonem.
  • Drugie śniadanie: Koktajl: mango ,melon, chia.
  • Obiad: Ryż z warzywami w sosie słodko kwaśnym.
  • Podwieczorek: Fit trufle, daktyle, migdały, gorzka czekolada.
  • Kolacja: Pieczone karmelizowane buraki, feta, orzechy włoskie, roszponka.
Poniedziałek 17.05
  • Śniadanie: Owsianka na słodko z orzechami.
  • Drugie śniadanie: Straciatella z musem malinowym i domową granolą.
  • Obiad: Pieczony schab, sos pieczarkowy, kasza gryczana, surówka.
  • Podwieczorek: Krem z dyni (pieczarkowy).
  • Kolacja: Aromatyczny Tabbouleh z warzywami, natka pietruszki.
Wtorek 18.05
  • Śniadanie: Tosty pełnoziarniste, ser, suszone pomidory, rukola.
  • Drugie śniadanie: Mango lassi.
  • Obiad: Penne z warzywami, sos neapolitański, świeża bazylia.
  • Podwieczorek: Tortilla, pasta z brokułów, chudy twarożek, pestki z dyni.
  • Kolacja: Sałatka z kaczką, ser brie, karmelizowana cebula, pomidorki cherry, orzechy nerkowca.
Środa 19.05
  • Śniadanie: Domowy pieczony schab, mus chrzanowy, warzywa, pieczywo.
  • Drugie śniadanie: Koktajl owocowy.
  • Obiad: Strogonow wołowy, puree ziemniaczane, surówka z czerwonej kapusty.
  • Podwieczorek: Gruszka w winie, kruszonka z płatków owsianych.
  • Kolacja: Sałatka z marynowaną dynią, ser pleśniowy, seler naciowy, orzechy włoskie.
Czwartek 20.05
  • Śniadanie: Gofry z domowymi powidłami, owoce.
  • Drugie śniadanie: Sernik z ricotty z owocami.
  • Obiad: Pierś z kurczaka w sosie szpinakowym, grillowane warzywa, ryż brązowy.
  • Podwieczorek: Gazpacho.
  • Kolacja: Sałatka z szynką włoską, melon, mozarella.
Piątek 21.05
  • Śniadanie: Twarożek z rzodkiewką, świeży ogórek, pieczywo.
  • Drugie śniadanie: Kulki mocy.
  • Obiad: Dorsz w owsiano-ziołowej panierce, ziemniaki z wody, surówka z kiszonej kapusty.
  • Podwieczorek: Krem z białych warzyw.
  • Kolacja: Sałatka szopska, ser bałkański, granat, rukola.
Poniedziałek 24.05
  • Śniadanie: Płatki ryżowe, kakao, miód.
  • Drugie śniadanie: Koktajl: Awokado, szpinak, melon.
  • Obiad: Polędwiczki wieprzowe, sos rozmarynowy, pieczone ziemniaki, grillowana cukinia.
  • Podwieczorek: Krem z pomidorów, mozarella, bazylia.
  • Kolacja: Meksykańska sałatka: czerwona fasola, awokado, pomidory cherry, komosa ryżowa.
Wtorek 25.05
  • Śniadanie: Frittata bananowa.
  • Drugie śniadanie: Hummus, słupki warzywne, chrupiące pieczywo.
  • Obiad: Pulpeciki wołowe, makaron pełnoziarnisty, mix sałat.
  • Podwieczorek: Krem z brokułow z serom gorgonzolla dolce.
  • Kolacja: Sałatka grecka.
Środa 26.05
  • Śniadanie: Naleśniki z serem, owoce.
  • Drugie śniadanie: Jogurt z chia.
  • Obiad: Pulpety z indyka z warzywami, kasza jęczmienna, surówka.
  • Podwieczorek: Kruche ciastka z bakaliami.
  • Kolacja: Sałatka gyros.
Czwartek 27.05
  • Śniadanie: Jaglanka na mleku migdałowym ,orzechy, owoce.
  • Drugie śniadanie: Tortilla z szynką włoską.
  • Obiad: Dorsz z warzywami na parze, ryz brązowy.
  • Podwieczorek: Jabłko z gruszką pod orkiszową kruszonką.
  • Kolacja: Sałatka z komosą ryżową, awokado, pomidorki cherry, ogórek, szpinak.
Piątek 28.05
  • Śniadanie: Pasta z makreli, ogórek konserwowy, pieczywo.
  • Drugie śniadanie: Krem z soczewicy z pomidorami.
  • Obiad: Makaron penne, domowe pesto, rukola, parmezan.
  • Podwieczorek: Ciasto marchewkowe.
  • Kolacja: Sałatka z kaszą gryczaną, jajko, brokuł, sos jogurtowo- czosnkowy.
Poniedziałek 31.05
  • Śniadanie: Jogurt z domową granolą, owoce.
  • Drugie śniadanie: Zupa cebulowa z tymiankiem.
  • Obiad: Chilli con carne z brązowym ryżem i nachosami.
  • Podwieczorek: Ciasto bananowe z migdałami.
  • Kolacja: Pomidor faszerowany, kasza kuskus, awokado, mozarella, natka pietruszki.
Wtorek 1.06
  • Śniadanie: Owsianka na mleku z bakaliami i owocami.
  • Drugie śniadanie: Sery pleśniowe, orzechy, winogrona, rukola.
  • Obiad: Grillowana pierś z kurczaka, frytki z pieczonych warzyw, mix sałat.
  • Podwieczorek: Rozgrzewająca zupa z marchwi i curry.
  • Kolacja: Placki ziemniaczane z łososiem wędzonym, serek twarogowy.
Środa 2.06
  • Śniadanie: Ser żółty, pasta z suszonych pomidorów, warzywa, pieczywo.
  • Drugie śniadanie: Galaretka jogurtowa z owocami.
  • Obiad: Bitki wołowe, kasza gryczana biała, surówka z czerwonej kapusty.
  • Podwieczorek: Ciastka bananowo-jaglane.
  • Kolacja: Naleśniki z pastą szpinakową, sos neapolitański.
Czwartek 3.06
  • Śniadanie: Placki jajeczne z warzywami.
  • Drugie śniadanie: Falafel, sos jogurtowy z tahini, sałata.
  • Obiad: Gołąbki, sos pomidorowy, ziemniaki, surówka.
  • Podwieczorek: Tortilla, szynka włoska, roszponka.
  • Kolacja: Sałatka z kurczakiem, sos musztardowo-miodowy.
Piątek 4.06
  • Śniadanie: Pasta jajeczna, warzywa, bułka graham.
  • Drugie śniadanie: Sałatka owocowa z musem malinowym.
  • Obiad: Filet z łososia, makaron ryżowy, sos sojowy, warzywa.
  • Podwieczorek: Ciastka owsiane z brzoskwinią.
  • Kolacja: Sałatka nicejska.