48 380 16 67 premium@hotelkaro.pl

Nasze Menu

W każdym tygodniu odkryjesz nowe menu opracowane przez Naszego Szefa Kuchni. W zależności od wybranej kaloryczności otrzymasz wysokiej jakości posiłki, które pozwolą Ci zadbać o siebie.

sprawdź ofertę

KARO PREMIUM JAR

Menu dostępne we wszystkich wariantach kaloryczności.

Poniedziałek 4.01
  • Śniadanie: Jogurt truskawkowy z domową granolą, owoce.

  • Drugie śniadanie: Zupa cebulowa z tymiankiem.

  • Obiad: Chilli con carne z brązowym ryżem i nachosami.

  • Podwieczorek: Ciasto bananowe z migdałami.

  • Kolacja: Pomidor faszerowany, kasza kuskus, awokado, mozarella, natka pietruszki.

Wtorek 5.01
  • Śniadanie: Owsianka na mleku z bakaliami i owocami.

  • Drugie śniadanie: Sałatka caprese z rukolą.

  • Obiad: Grillowana pierś z kurczaka, frytki z pieczonych warzyw, mix sałat.

  • Podwieczorek: Rozgrzewająca zupa z marchwi i curry.

  • Kolacja: Placki ziemniaczane z łososiem wędzonym, serek twarogowy.

Środa 6.01
  • Śniadanie: Ser żółty,pasta z suszonych pomidorów, warzywa, pieczywo.

  • Drugie sniadanie: Galaretka jogurtowa z owocami.

  • Obiad: Tagliatelle z wołowiną, suszone pomidory, białe wino.

  • Podwieczorek: Ciastka bananowo-jaglane.

  • Kolacja: Naleśniki z pastą z soczewicy, pestki dyni.

Czwartek 7.01
  • Śniadanie: Placki jajeczne z warzywami.
  • Drugie śniadanie: Koktajl: szpinak, banan, melon.
  • Obiad: Gołąbki, sos pomidorowy, ziemniaki, surówka.
  • Podwieczorek: Tortilla, szynka włoska, roszponka.
  • Kolacja: Sałatka egzotyczna z kurczakiem i mango.
Piątek 8.01
  • Śniadanie: Pasta jajeczna, warzywa, bułka graham.

  • Drugie śniadanie: Sałatka owocowa z musem malinowym.

  • Obiad: Filet z łososia, makaron ryżowy, sos sojowy, warzywa.

  • Podwieczorek: Ciastka owsiane z brzoskwinią.

  • Kolacja: Sałatka nicejska.

     

Poniedziałek 11.01
  • Śniadanie: Placki z pieczarkami, kozim serem i szpinakiem.
  • Drugie śniadanie: Koktajl: jabłko, seler naciowy, kiwi.
  • Obiad: Makaron z łososiem, czerwone pesto, warzywa.
  • Podwieczorek: Krem z zielonego groszku, mięta.
  • Kolacja: Potrawka z ciecierzycy, marchewka, curry, kolendra.
Wtorek 12.01
  • Śniadanie: Płatki ryżowe na mleku, mus truskawkowy,
  • Drugie śniadanie: Smoothie warzywne.
  • Obiad: Gulasz wołowy z marchewką, kasza gryczana, surówka.
  • Podwieczorek: Krem z pieczonego buraka z kozim serem.
  • Kolacja: Spring rolls z warzywami, pikantny sos.
Środa 13.01
  • Śniadanie: Owsianka z musem truskawkowym.
  • Drugie śniadanie: Jogurt, banan, chia, granola.
  • Obiad: Indyk sous-vide, zielone pesto, ryż, surówka z ogórka.
  • Podwieczorek: Rolada ze szpinaku, ser, łosoś wędzony.
  • Kolacja: Kubki z ogórka, pasta z makreli, chrupkie pieczywo.
Czwartek 14.01
  • Śniadanie: Łosoś wędzony, jajko gotowane, ogórek konserwowy, pieczywo.

  • Drugie śniadanie: Koktajl: mango ,melon, chia.

  • Obiad: Ryż z warzywami w sosie słodko kwaśnym.

  • Podwieczorek: Krem z kopru włoskiego.

  • Kolacja: Placki z cukini, marchew, chilli, rukola, sos jogurtowy.

Piątek 15.01
  • Śniadanie: Łosoś wędzony, jajko gotowane, ogórek konserwowy, pieczywo.

  • Drugie śniadanie: Koktajl: mango ,melon, chia.

  • Obiad: Ryż z warzywami w sosie słodko kwaśnym.

  • Podwieczorek: Krem z kopru włoskiego.

  • Kolacja: Placki z cukini, marchew, chilli, rukola, sos jogurtowy. 

Poniedziałek 18.01
  • Śniadanie: Owsianka na słodko z orzechami.

  • Drugie śniadanie: Straciatella z musem malinowym i domową granolą.

  • Obiad: Pieczony schab, sos pieczarkowy, kasza gryczana, surówka.

  • Podwieczorek: Krem z dyni (pieczarkowy).

  • Kolacja: Aromatyczny Tabbouleh z warzywami, natka pietruszki.

Wtorek 19.01
  • Śniadanie: Pasta twarogowa, szczypior, rzodkiewka, pieczywo.

  • Drugie śniadanie: Mango lassi.

  • Obiad: Kaszotto z borowikami, parmezan, natka pietruszki, parmezan.

  • Podwieczorek: Tortilla, pieczona papryka, rukola, suszone pomidory.

  • Kolacja: Sałatka z kaczką, ser brie, karmelizowana cebula, pomidorki cherry, orzechy nerkowca.

Środa 20.01
  • Śniadanie: Pasta twarogowa, szczypior, rzodkiewka, pieczywo.

  • Drugie śniadanie: Mango lassi.

  • Obiad: Kaszotto z borowikami, parmezan, natka pietruszki, parmezan.

  • Podwieczorek: Tortilla, pieczona papryka, rukola, suszone pomidory.

  • Kolacja: Sałatka z kaczką, ser brie, karmelizowana cebula, pomidorki cherry, orzechy nerkowca.

Czwartek 21.01
  • Śniadanie: Pasta twarogowa, szczypior, rzodkiewka, pieczywo.

  • Drugie śniadanie: Mango lassi.

  • Obiad: Kaszotto z borowikami, parmezan, natka pietruszki, parmezan.

  • Podwieczorek: Tortilla, pieczona papryka, rukola, suszone pomidory.

  • Kolacja: Sałatka z kaczką, ser brie, karmelizowana cebula, pomidorki cherry, orzechy nerkowca.

Piątek 22.01
  • Śniadanie: Serek wiejski z otrębami, rzodkiewka, kiełki, pieczywo.

  • Drugie śniadanie: Kulki mocy.

  • Obiad: Pulpety z dorsza z kaparami, koper, brązowy ryż, mix sałat.

  • Podwieczorek: Krem z białych warzyw.

  • Kolacja: Pieczony kalafior, prażone migdały, pestki dyni.

Poniedziałek 25.01
  • Śniadanie: Płatki ryżowe, kakao, miód.
  • Drugie śniadanie: Koktajl: Awokado, szpinak, melon.
  • Obiad: Polędwiczki wieprzowe, sos rozmarynowy, pieczone ziemniaki, grillowana cukinia.
  • Podwieczorek: Krem z pomidorów, mozarella, bazylia.
  • Kolacja: Meksykańska sałatka: czerwona fasola, awokado, pomidory cherry, komosa ryżowa.
Wtorek 26.01
  • Śniadanie: Frittata bananowa.
  • Drugie śniadanie: Hummus w cykorii, sezam, pomarańcza.
  • Obiad: Spaghetti Bolognese.
  • Podwieczorek: Krem z brokułow.
  • Kolacja: Sałatka grecka.
Środa 27.01
  • Śniadanie: Naleśniki z serem, owoce.
  • Drugie śniadanie: Jogurt z chia.
  • Obiad: Pulpety z indyka z warzywami, kasza jęczmienna, surówka.
  • Podwieczorek: Kruche ciastka z bakaliami.
  • Kolacja: Sałatka gyros.
Czwartek 28.01
  • Śniadanie: Jaglanka na mleku migdałowym ,orzechy, owoce.
  • Drugie śniadanie: Tortilla z szynką włoską.
  • Obiad: Dorsz z warzywami na parze, ryz brązowy.
  • Podwieczorek: Jabłko z gruszką pod orkiszową kruszonką.
  • Kolacja: Sałatka z komosą ryżową, awokado, pomidorki cherry, ogórek, szpinak.
Piątek 29.01
  • Śniadanie: Pasta z makreli, ogórek konserwowy, pieczywo.
  • Drugie śniadanie: Krem z soczewicy z pomidorami.
  • Obiad: Makaron penne, domowe pesto, rukola, parmezan.
  • Podwieczorek: Ciasto marchewkowe.
  • Kolacja: Sałatka z kaszą gryczaną, jajko, brokuł, sos jogurtowo- czosnkowy.