Nasze Menu
W każdym tygodniu odkryjesz nowe menu opracowane przez Naszego Szefa Kuchni. W zależności od wybranej kaloryczności otrzymasz wysokiej jakości posiłki, które pozwolą Ci zadbać o siebie.
KARO PREMIUM JAR
Menu dostępne we wszystkich wariantach kaloryczności.
Poniedziałek 4.01
-
Śniadanie: Jogurt truskawkowy z domową granolą, owoce.
-
Drugie śniadanie: Zupa cebulowa z tymiankiem.
-
Obiad: Chilli con carne z brązowym ryżem i nachosami.
-
Podwieczorek: Ciasto bananowe z migdałami.
-
Kolacja: Pomidor faszerowany, kasza kuskus, awokado, mozarella, natka pietruszki.
Wtorek 5.01
-
Śniadanie: Owsianka na mleku z bakaliami i owocami.
-
Drugie śniadanie: Sałatka caprese z rukolą.
-
Obiad: Grillowana pierś z kurczaka, frytki z pieczonych warzyw, mix sałat.
-
Podwieczorek: Rozgrzewająca zupa z marchwi i curry.
-
Kolacja: Placki ziemniaczane z łososiem wędzonym, serek twarogowy.
Środa 6.01
-
Śniadanie: Ser żółty,pasta z suszonych pomidorów, warzywa, pieczywo.
-
Drugie sniadanie: Galaretka jogurtowa z owocami.
-
Obiad: Tagliatelle z wołowiną, suszone pomidory, białe wino.
-
Podwieczorek: Ciastka bananowo-jaglane.
-
Kolacja: Naleśniki z pastą z soczewicy, pestki dyni.
Czwartek 7.01
- Śniadanie: Placki jajeczne z warzywami.
- Drugie śniadanie: Koktajl: szpinak, banan, melon.
- Obiad: Gołąbki, sos pomidorowy, ziemniaki, surówka.
- Podwieczorek: Tortilla, szynka włoska, roszponka.
- Kolacja: Sałatka egzotyczna z kurczakiem i mango.
Piątek 8.01
-
Śniadanie: Pasta jajeczna, warzywa, bułka graham.
-
Drugie śniadanie: Sałatka owocowa z musem malinowym.
-
Obiad: Filet z łososia, makaron ryżowy, sos sojowy, warzywa.
-
Podwieczorek: Ciastka owsiane z brzoskwinią.
-
Kolacja: Sałatka nicejska.
Poniedziałek 11.01
- Śniadanie: Placki z pieczarkami, kozim serem i szpinakiem.
- Drugie śniadanie: Koktajl: jabłko, seler naciowy, kiwi.
- Obiad: Makaron z łososiem, czerwone pesto, warzywa.
- Podwieczorek: Krem z zielonego groszku, mięta.
- Kolacja: Potrawka z ciecierzycy, marchewka, curry, kolendra.
Wtorek 12.01
- Śniadanie: Płatki ryżowe na mleku, mus truskawkowy,
- Drugie śniadanie: Smoothie warzywne.
- Obiad: Gulasz wołowy z marchewką, kasza gryczana, surówka.
- Podwieczorek: Krem z pieczonego buraka z kozim serem.
- Kolacja: Spring rolls z warzywami, pikantny sos.
Środa 13.01
- Śniadanie: Owsianka z musem truskawkowym.
- Drugie śniadanie: Jogurt, banan, chia, granola.
- Obiad: Indyk sous-vide, zielone pesto, ryż, surówka z ogórka.
- Podwieczorek: Rolada ze szpinaku, ser, łosoś wędzony.
- Kolacja: Kubki z ogórka, pasta z makreli, chrupkie pieczywo.
Czwartek 14.01
-
Śniadanie: Łosoś wędzony, jajko gotowane, ogórek konserwowy, pieczywo.
-
Drugie śniadanie: Koktajl: mango ,melon, chia.
-
Obiad: Ryż z warzywami w sosie słodko kwaśnym.
-
Podwieczorek: Krem z kopru włoskiego.
-
Kolacja: Placki z cukini, marchew, chilli, rukola, sos jogurtowy.
Piątek 15.01
-
Śniadanie: Łosoś wędzony, jajko gotowane, ogórek konserwowy, pieczywo.
-
Drugie śniadanie: Koktajl: mango ,melon, chia.
-
Obiad: Ryż z warzywami w sosie słodko kwaśnym.
-
Podwieczorek: Krem z kopru włoskiego.
-
Kolacja: Placki z cukini, marchew, chilli, rukola, sos jogurtowy.
Poniedziałek 18.01
-
Śniadanie: Owsianka na słodko z orzechami.
-
Drugie śniadanie: Straciatella z musem malinowym i domową granolą.
-
Obiad: Pieczony schab, sos pieczarkowy, kasza gryczana, surówka.
-
Podwieczorek: Krem z dyni (pieczarkowy).
-
Kolacja: Aromatyczny Tabbouleh z warzywami, natka pietruszki.
Wtorek 19.01
-
Śniadanie: Pasta twarogowa, szczypior, rzodkiewka, pieczywo.
-
Drugie śniadanie: Mango lassi.
-
Obiad: Kaszotto z borowikami, parmezan, natka pietruszki, parmezan.
-
Podwieczorek: Tortilla, pieczona papryka, rukola, suszone pomidory.
-
Kolacja: Sałatka z kaczką, ser brie, karmelizowana cebula, pomidorki cherry, orzechy nerkowca.
Środa 20.01
-
Śniadanie: Pasta twarogowa, szczypior, rzodkiewka, pieczywo.
-
Drugie śniadanie: Mango lassi.
-
Obiad: Kaszotto z borowikami, parmezan, natka pietruszki, parmezan.
-
Podwieczorek: Tortilla, pieczona papryka, rukola, suszone pomidory.
-
Kolacja: Sałatka z kaczką, ser brie, karmelizowana cebula, pomidorki cherry, orzechy nerkowca.
Czwartek 21.01
-
Śniadanie: Pasta twarogowa, szczypior, rzodkiewka, pieczywo.
-
Drugie śniadanie: Mango lassi.
-
Obiad: Kaszotto z borowikami, parmezan, natka pietruszki, parmezan.
-
Podwieczorek: Tortilla, pieczona papryka, rukola, suszone pomidory.
-
Kolacja: Sałatka z kaczką, ser brie, karmelizowana cebula, pomidorki cherry, orzechy nerkowca.
Piątek 22.01
-
Śniadanie: Serek wiejski z otrębami, rzodkiewka, kiełki, pieczywo.
-
Drugie śniadanie: Kulki mocy.
-
Obiad: Pulpety z dorsza z kaparami, koper, brązowy ryż, mix sałat.
-
Podwieczorek: Krem z białych warzyw.
-
Kolacja: Pieczony kalafior, prażone migdały, pestki dyni.
Poniedziałek 25.01
- Śniadanie: Płatki ryżowe, kakao, miód.
- Drugie śniadanie: Koktajl: Awokado, szpinak, melon.
- Obiad: Polędwiczki wieprzowe, sos rozmarynowy, pieczone ziemniaki, grillowana cukinia.
- Podwieczorek: Krem z pomidorów, mozarella, bazylia.
- Kolacja: Meksykańska sałatka: czerwona fasola, awokado, pomidory cherry, komosa ryżowa.
Wtorek 26.01
- Śniadanie: Frittata bananowa.
- Drugie śniadanie: Hummus w cykorii, sezam, pomarańcza.
- Obiad: Spaghetti Bolognese.
- Podwieczorek: Krem z brokułow.
- Kolacja: Sałatka grecka.
Środa 27.01
- Śniadanie: Naleśniki z serem, owoce.
- Drugie śniadanie: Jogurt z chia.
- Obiad: Pulpety z indyka z warzywami, kasza jęczmienna, surówka.
- Podwieczorek: Kruche ciastka z bakaliami.
- Kolacja: Sałatka gyros.
Czwartek 28.01
- Śniadanie: Jaglanka na mleku migdałowym ,orzechy, owoce.
- Drugie śniadanie: Tortilla z szynką włoską.
- Obiad: Dorsz z warzywami na parze, ryz brązowy.
- Podwieczorek: Jabłko z gruszką pod orkiszową kruszonką.
- Kolacja: Sałatka z komosą ryżową, awokado, pomidorki cherry, ogórek, szpinak.
Piątek 29.01
- Śniadanie: Pasta z makreli, ogórek konserwowy, pieczywo.
- Drugie śniadanie: Krem z soczewicy z pomidorami.
- Obiad: Makaron penne, domowe pesto, rukola, parmezan.
- Podwieczorek: Ciasto marchewkowe.
- Kolacja: Sałatka z kaszą gryczaną, jajko, brokuł, sos jogurtowo- czosnkowy.