Nasze Menu
W każdym tygodniu odkryjesz nowe menu opracowane przez Naszego Szefa Kuchni. W zależności od wybranej kaloryczności otrzymasz wysokiej jakości posiłki, które pozwolą Ci zadbać o siebie.
KARO PREMIUM JAR
Menu dostępne we wszystkich wariantach kaloryczności. Do każdego zestawu
Czwartek 08.04
- Śniadanie: Łosoś wędzony, jajko gotowane, ogórek konserwowy, pieczywo.
- Drugie śniadanie: Koktajl: mango ,melon, chia.
- Obiad: Zielone curry, warzywa, tofu, ryż jaśminowy, bazylia tajska.
- Podwieczorek: Krem z kopru włoskiego.
- Kolacja: Faszerowana cukinia, pomidor, feta, parmezan, rukola.
Piątek 09.04
- Śniadanie: Pieczone placuszki z jabłkami z mąki orkiszowej z kardamonem i cynamonem.
- Drugie śniadanie: Koktajl: mango ,melon, chia.
- Obiad: Ryż z warzywami w sosie słodko kwaśnym.
- Podwieczorek: Fit trufle, daktyle, migdały, gorzka czekolada.
- Kolacja: Pieczone karmelizowane buraki, feta, orzechy włoskie, roszponka.
Poniedziałek 12.04
- Śniadanie: Owsianka na słodko z orzechami.
- Drugie śniadanie: Straciatella z musem malinowym i domową granolą.
- Obiad: Pieczony schab, sos pieczarkowy, kasza gryczana, surówka.
- Podwieczorek: Krem z dyni (pieczarkowy).
- Kolacja: Aromatyczny Tabbouleh z warzywami, natka pietruszki.
Wtorek 13.04
- Śniadanie: Tosty pełnoziarniste, ser, suszone pomidory, rukola.
- Drugie śniadanie: Mango lassi.
- Obiad: Penne z warzywami, sos neapolitański, świeża bazylia.
- Podwieczorek: Tortilla, pasta z brokułów, chudy twarożek, pestki z dyni.
- Kolacja: Sałatka z kaczką, ser brie, karmelizowana cebula, pomidorki cherry, orzechy nerkowca.
Środa 14.04
- Śniadanie: Domowy pieczony schab, mus chrzanowy, warzywa, pieczywo.
- Drugie śniadanie: Koktajl owocowy.
- Obiad: Strogonow wołowy, puree ziemniaczane, surówka z czerwonej kapusty.
- Podwieczorek: Gruszka w winie, kruszonka z płatków owsianych.
- Kolacja: Sałatka z marynowaną dynią, ser pleśniowy, seler naciowy, orzechy włoskie.
Czwartek 15.04
- Śniadanie: Gofry z domowymi powidłami, owoce.
- Drugie śniadanie: Sernik z ricotty z owocami.
- Obiad: Pierś z kurczaka w sosie szpinakowym, grillowane warzywa, ryż brązowy.
- Podwieczorek: Gazpacho.
- Kolacja: Sałatka z szynką włoską, melon, mozarella.
Piątek 16.04
- Śniadanie: Twarożek z rzodkiewką, świeży ogórek, pieczywo.
- Drugie śniadanie: Kulki mocy.
- Obiad: Dorsz w owsiano-ziołowej panierce, ziemniaki z wody, surówka z kiszonej kapusty.
- Podwieczorek: Krem z białych warzyw.
- Kolacja: Sałatka szopska, ser bałkański, granat, rukola.
Poniedziałek 19.04
- Śniadanie: Płatki ryżowe, kakao, miód.
- Drugie śniadanie: Koktajl: Awokado, szpinak, melon.
- Obiad: Polędwiczki wieprzowe, sos rozmarynowy, pieczone ziemniaki, grillowana cukinia.
- Podwieczorek: Krem z pomidorów, mozarella, bazylia.
- Kolacja: Meksykańska sałatka: czerwona fasola, awokado, pomidory cherry, komosa ryżowa.
Wtorek 20.04
- Śniadanie: Frittata bananowa.
- Drugie śniadanie: Hummus, słupki warzywne, chrupiące pieczywo.
- Obiad: Pulpeciki wołowe, makaron pełnoziarnisty, mix sałat.
- Podwieczorek: Krem z brokułow z serom gorgonzolla dolce.
- Kolacja: Sałatka grecka.
Środa 21.04
- Śniadanie: Naleśniki z serem, owoce.
- Drugie śniadanie: Jogurt z chia.
- Obiad: Pulpety z indyka z warzywami, kasza jęczmienna, surówka.
- Podwieczorek: Kruche ciastka z bakaliami.
- Kolacja: Sałatka gyros.
Czwartek 22.04
- Śniadanie: Jaglanka na mleku migdałowym ,orzechy, owoce.
- Drugie śniadanie: Tortilla z szynką włoską.
- Obiad: Dorsz z warzywami na parze, ryz brązowy.
- Podwieczorek: Jabłko z gruszką pod orkiszową kruszonką.
- Kolacja: Sałatka z komosą ryżową, awokado, pomidorki cherry, ogórek, szpinak.
Piątek 23.04
- Śniadanie: Pasta z makreli, ogórek konserwowy, pieczywo.
- Drugie śniadanie: Krem z soczewicy z pomidorami.
- Obiad: Makaron penne, domowe pesto, rukola, parmezan.
- Podwieczorek: Ciasto marchewkowe.
- Kolacja: Sałatka z kaszą gryczaną, jajko, brokuł, sos jogurtowo- czosnkowy.
Poniedziałek 26.04
- Śniadanie: Jogurt z domową granolą, owoce.
- Drugie śniadanie: Zupa cebulowa z tymiankiem.
- Obiad: Chilli con carne z brązowym ryżem i nachosami.
- Podwieczorek: Ciasto bananowe z migdałami.
- Kolacja: Pomidor faszerowany, kasza kuskus, awokado, mozarella, natka pietruszki.
Wtorek 27.04
- Śniadanie: Owsianka na mleku z bakaliami i owocami.
- Drugie śniadanie: Sery pleśniowe, orzechy, winogrona, rukola.
- Obiad: Grillowana pierś z kurczaka, frytki z pieczonych warzyw, mix sałat.
- Podwieczorek: Rozgrzewająca zupa z marchwi i curry.
- Kolacja: Placki ziemniaczane z łososiem wędzonym, serek twarogowy.
Środa 28.04
- Śniadanie: Ser żółty, pasta z suszonych pomidorów, warzywa, pieczywo.
- Drugie śniadanie: Galaretka jogurtowa z owocami.
- Obiad: Bitki wołowe, kasza gryczana biała, surówka z czerwonej kapusty.
- Podwieczorek: Ciastka bananowo-jaglane.
- Kolacja: Naleśniki z pastą szpinakową, sos neapolitański.
Czwartek 29.04
- Śniadanie: Placki jajeczne z warzywami.
- Drugie śniadanie: Falafel, sos jogurtowy z tahini, sałata.
- Obiad: Gołąbki, sos pomidorowy, ziemniaki, surówka.
- Podwieczorek: Tortilla, szynka włoska, roszponka.
- Kolacja: Sałatka z kurczakiem, sos musztardowo-miodowy.
Piątek 30.04
- Śniadanie: Pasta jajeczna, warzywa, bułka graham.
- Drugie śniadanie: Sałatka owocowa z musem malinowym.
- Obiad: Filet z łososia, makaron ryżowy, sos sojowy, warzywa.
- Podwieczorek: Ciastka owsiane z brzoskwinią.
- Kolacja: Sałatka nicejska.