608 058 459 premium@hotelkaro.pl

Nasze Menu

W każdym tygodniu odkryjesz nowe menu opracowane przez Naszego Szefa Kuchni. W zależności od wybranej kaloryczności otrzymasz wysokiej jakości posiłki, które pozwolą Ci zadbać o siebie.

sprawdź ofertę

Przykładowe menu KARO PREMIUM JAR

Menu dostępne we wszystkich wariantach kaloryczności. Do każdego zestawu woda z dodatkiem owoców i warzyw gratis.

Poniedziałek 
  • Śniadanie: Pancakes orkiszowe z syropem klonowym, borówki.
  • Drugie śniadanie: Roladki z tortilli z warzywami sezonowymi, twaróg koperkowy.
  • Obiad: Pulpety wołowe, kasza bulgur z pieczarkami, surówka (por, ogórek kiszony).
  • Podwieczorek: Krem z kalafiora z pestkami dyni.
  • Kolacja: Gnocchi szpinakowe, rukola, parmezan.
Wtorek 
  • Śniadanie: Makowa owsianka z kiwi i suszoną żurawiną.
  • Drugie śniadanie: Mango lassi z kardamonem.
  • Obiad: Gołąbki z soczewicą i warzywami, ziemniaki z wody, surówka z kapusty pekińskiej.
  • Podwieczorek: Słupki z (marchewka, seler naciowy, ogórek) sos jogurtowo czosnkowy.
  • Kolacja: Sałatka z kaczką (mix sałat, cherry, ogórek, karmelizowana cebula, truskawki), dressing balsamiczny.
Środa 
  • Śniadanie: Szynka wędzona, papryka, jajko, pasta z suszonych pomidorów, pieczywo ziarniste.
  • Drugie śniadanie: Ciasteczka owsiane z gorzkim kakao.
  • Obiad: Grillowana pierś z kurczaka, pęczotto z warzywami, roszponka.
  • Podwieczorek: Mini szaszłyki z ostrymi krewetkami i warzywami.
  • Kolacja: Ratatouille z kaszą jaglaną.
Czwartek 
  • Śniadanie: Jogurt naturalny z owocami i musem z mango.
  • Drugie śniadanie: Pomidor faszerowany twarożkiem i szczypiorem.
  • Obiad: Gulasz z indyka, warzywa, kasza gryczana biała, mix sałat.
  • Podwieczorek: Świeżo wyciskany sok z jabłek i marchewki.
  • Kolacja: Świeży szpinak, feta, cebula czerwona, pomidor, arbuz, dressing malinowy.
Piątek 
  • Śniadanie: Pasta jajeczna, bułka graham, ogórek, rzodkiewka.
  • Drugie śniadanie: Smoothie owocowe.
  • Obiad: Gotowany łosoś, salsa paprykowa, dziki czarny ryż.
  • Podwieczorek: Krem z pieczonego buraka, wędzony twaróg.
  • Kolacja: Sałatka ziemniaczana z porem, ogórek kiszony, czerwona cebula, zioła, sos jogurtowy.