608 058 459 premium@hotelkaro.pl

Nasze Menu

W każdym tygodniu odkryjesz nowe menu opracowane przez Naszego Szefa Kuchni. W zależności od wybranej kaloryczności otrzymasz wysokiej jakości posiłki, które pozwolą Ci zadbać o siebie.

sprawdź ofertę

KARO PREMIUM JAR

Menu dostępne we wszystkich wariantach kaloryczności. Do każdego zestawu woda z dodatkiem owoców i warzyw gratis.

Poniedziałek 5.09
  • Śniadanie: Pancakes orkiszowe z syropem klonowym, borówki.
  • Drugie śniadanie: Roladki z tortilli z warzywami sezonowymi, twaróg koperkowy.
  • Obiad: Pulpety wołowe, kasza bulgur z pieczarkami, surówka (por, ogórek kiszony).
  • Podwieczorek: Krem z kalafiora z pestkami dyni.
  • Kolacja: Gnocchi szpinakowe, rukola, parmezan.
Wtorek 6.09
  • Śniadanie: Makowa owsianka z kiwi i suszoną żurawiną.
  • Drugie śniadanie: Mango lassi z kardamonem.
  • Obiad: Gołąbki z soczewicą i warzywami, ziemniaki z wody, surówka z kapusty pekińskiej.
  • Podwieczorek: Słupki z (marchewka, seler naciowy, ogórek) sos jogurtowo czosnkowy.
  • Kolacja: Sałatka z kaczką (mix sałat, cherry, ogórek, karmelizowana cebula, truskawki), dressing balsamiczny.
Środa 7.09
  • Śniadanie: Szynka wędzona, papryka, jajko, pasta z suszonych pomidorów, pieczywo ziarniste.
  • Drugie śniadanie: Ciasteczka owsiane z gorzkim kakao.
  • Obiad: Grillowana pierś z kurczaka, pęczotto z warzywami, roszponka.
  • Podwieczorek: Mini szaszłyki z ostrymi krewetkami i warzywami.
  • Kolacja: Ratatouille z kaszą jaglaną.
Czwartek 8.09
  • Śniadanie: Jogurt naturalny z owocami i musem z mango.
  • Drugie śniadanie: Pomidor faszerowany twarożkiem i szczypiorem.
  • Obiad: Gulasz z indyka, warzywa, kasza gryczana biała, mix sałat.
  • Podwieczorek: Świeżo wyciskany sok z jabłek i marchewki.
  • Kolacja: Świeży szpinak, feta, cebula czerwona, pomidor, arbuz, dressing malinowy.
Piątek 9.09
  • Śniadanie: Pasta jajeczna, bułka graham, ogórek, rzodkiewka.
  • Drugie śniadanie: Smoothie owocowe.
  • Obiad: Gotowany łosoś, salsa paprykowa, dziki czarny ryż.
  • Podwieczorek: Krem z pieczonego buraka, wędzony twaróg.
  • Kolacja: Sałatka ziemniaczana z porem, ogórek kiszony, czerwona cebula, zioła, sos jogurtowy.
Poniedziałek 12.09
  • Śniadanie: Naleśniki z gorzką czekoladą, twarożek waniliowy, owoce.
  • Drugie śniadanie: Humus z grissini i rozmarynem.
  • Obiad: Medaliony z polędwiczek, sos demi glace, frytki z pieczonych warzyw, mix sałat.
  • Podwieczorek: Ciasteczka owsiane z brzoskwinią i ananasem.
  • Kolacja: Frytki z pieczonych batatów z prażonymi nasionami i orzechami.
Wtorek 13.09
  • Śniadanie: Ser Gouda, pieczywo wieloziarniste, pasta z czerwonej soczewicy, warzywa.
  • Drugie śniadanie: Jogurt z chia z owocami.
  • Obiad: Pełnoziarnisty makaron z tuńczykiem, kaparami, cebulą, natką pietruszki, rukolą.
  • Podwieczorek: Truskawki w czekoladzie gorzkiej z prażonymi migdałami.
  • Kolacja: Sałatka grecka.
Środa 14.09
  • Śniadanie: Pieczone placki z jabłkami, kardamonem i konfiturą żurawinową.
  • Drugie śniadanie: Żupa jarzynowa z kaszą jaglaną.
  • Obiad: Curry z kurczakiem, zielona papryka, cukinia i szpinak, ryż brązowy z warzywami.
  • Podwieczorek: Szarlotka i kruszonka owocowa.
  • Kolacja: Meksykańska sałatka: czerwona fasola, awokado, jalapeno, cherry, komosa ryżowa.
Czwartek 15.09
  • Śniadanie: Pełnoziarnisty chleb tostowy, szynka, papryka, ser, pasta guacamole.
  • Drugie śniadanie: Mini szaszłyki caprese (cherry, mozzarella, bazylia), pieczywo chrupkie.
  • Obiad: Tagliatelle szpinakowe z wołowiną, białe wino, czosnek, rukola.
  • Podwieczorek: Krem z pieczarek i z prażonym słonecznikiem.
  • Kolacja: Aromatyczny tabbouleh z warzywami i natką pietruszki.
Piątek 16.09
  • Śniadanie: Owsianka na słodko z owocami i orzechami.
  • Drugie śniadanie: Straciatella jogurtowa z chia.
  • Obiad: Orkiszowe pierogi ze szpinakiem i gałką muszkatołową, ricotta.
  • Podwieczorek: Jajka faszerowane z awokado.
  • Kolacja: Sałatka nicejska.
Poniedziałek 19.09
  • Śniadanie: Płatki ryżowe z musem truskawkowym.
  • Drugie śniadanie: Chrupkie pieczywo, pomidory, bazylia, cebula czerwona, oliwa z oliwek.
  • Obiad: Chilli con carne, brązowy ryż, domowe nachosy.
  • Podwieczorek: Panna Cotta z musem malinowym.
  • Kolacja: Sałatka z grillowanym melonem, serem halloumi i sosem miętowo-cytrynowym.
Wtorek 20.09
  • Śniadanie: Dietetyczne gofry z musem jabłkowo-cynamonowym.
  • Drugie śniadanie: Tortilla z szynką włoską, mix sałat.
  • Obiad: Roladki z kurczaka faszerowane szpinakiem, suszone pomidory, oliwki, kasza jęczmienna, mini sałata rzymska.
  • Podwieczorek: Ciasto marchewkowe z bakaliami.
  • Kolacja: Sałatka z brokułem, jajkiem, rzodkiewką, serem pleśniowym, sos czosnkowy.
Środa 21.09
  • Śniadanie: Placki jajeczne z warzywami.
  • Drugie śniadanie: Sałatka owocowa.
  • Obiad: Pulpety z indyka i warzywami, kasza gryczana, sałatka z buraków, ogórków konserwowych, papryka.
  • Podwieczorek: Krem paprykowy z kozim serem.
  • Kolacja: Sałatka z komosą ryżową, pomidorami, granatem, ser bałkański.
Czwartek 22.09
  • Śniadanie: Jogurt z owocami i domową granolą.
  • Drugie śniadanie: Carpaccio z buraka z fetą, rukolą i orzechami włoskimi, grzanki czosnkowe.
  • Obiad: Gołąbki wieprzowe z ryżem, sos pomidorowy, ziemniaki z koprem.
  • Podwieczorek: Ciasto bananowe.
  • Kolacja: Potrawka z ciecierzycy, marchewka, curry, kolendra.
Piątek 23.09
  • Śniadanie: Twaróg wiejski z otrębami, rzodkiewką i ogórkiem, pieczywo.
  • Drugie śniadanie: Koktajl: Jabłka, kiwi, seler naciowy.
  • Obiad: Pełnoziarnisty makaron z szafranem, krewetkami, pomidorami cherry i cukinią.
  • Podwieczorek: Leczo na zimno z ziołami.
  • Kolacja: Pieczony kalafior, słonecznik prażony, parmezan.
Poniedziałek 26.09
  • Śniadanie: Jajko gotowane, pasta z awokado, warzywa.
  • Drugie śniadanie: Gazpacho.
  • Obiad: Bitki wołowe, kasza pęczak, surówka z czerwonej kapusty.
  • Podwieczorek: Sernik na zimno, ricotta, rodzynki, mus brzoskwiniowy.
  • Kolacja: Placki z marchewki, cukinii, sos jogurtowo-koperkowy.
Wtorek 27.09
  • Śniadanie: Rolada szpinakowa na cieście naleśnikowym z musem chrzanowym, łosoś wędzony.
  • Drugie śniadanie: Ciasteczka musli z bakaliami i miodem.
  • Obiad: Kurczak masala z makaronem ryżowym, sałatka azjatycka.
  • Podwieczorek: Zupa minestrone.
  • Kolacja: Sałatka z szynką włoską, melonem, mozzarellą, pomidorami cherry, orzechami nerkowca, dressing bazyliowy.
Środa 28.09
  • Śniadanie: Pancakes z jajkiem sadzonym i warzywami.
  • Drugie śniadanie: Pudding chia z mlekiem kokosowym.
  • Obiad: Duszony schab w sosie z zielonego pieprzu, tłuczone ziemniaki, kalafior.
  • Podwieczorek: Humus buraczany, wafle ryżowe.
  • Kolacja: Sałatka cezar z krewetkami, pieczone grzanki czosnkowe.
Czwartek 29.09
  • Śniadanie: Owsianka z tofu, ogórek kiszony, papryka, rzodkiewka, kiełki.
  • Drugie śniadanie: Chłodnik litewski z jajkiem.
  • Obiad: Pełnoziarniste spaghetti bolognese z warzywami.
  • Podwieczorek: Koktajl: mango, melon, chia.
  • Kolacja: Pieczone, marynowane buraki, orzechy włoskie, roszponka, ser feta.
Piątek 30.09
  • Śniadanie: Smalec z białej fasoli i jabłka, ogórek kiszony, pieczywo.
  • Drugie śniadanie: Ser pleśniowy z winogronem.
  • Obiad: Filet z dorsza, ziemniaki z koprem i surówka z kiszonej kapusty.
  • Podwieczorek: Kulki z wędzonych śliwek i orzechów obtoczone wiórkami kokosowymi.
  • Kolacja: Sałatka z białej fasoli, łosoś wędzony, jajko gotowane, szpinak, awokado.
Poniedziałek 3.10
  • Śniadanie: Placki z pieczarkami, jajkami, szpinakiem i kozim serem.
  • Drugie śniadanie: Jogurt z bananem i granolą.
  • Obiad: Gulasz wołowy z marchewką, kaszą bulgur i kiszonym ogórkiem.
  • Podwieczorek: Rozgrzewająca zupa z marchewki.
  • Kolacja: Sałatka z makaronem, tuńczykiem, kukurydzą i ogórkiem.
Wtorek 4.10
  • Śniadanie: Budyń jaglany z bananami, żurawiną suszoną i owocami.
  • Drugie śniadanie: Tajska zupa rybna z mleczkiem kokosowym i ryżem.
  • Obiad: Polędwiczka wieprzowa, faszerowana morela, sos własny, kasza kuskus, mix sałat.
  • Podwieczorek: Pieczone jabłko z twarogiem i rodzynkami.
  • Kolacja: Sałatka z zielonych warzyw, rzymska sałata mini, ogórek, groszek, awokado, seler naciowy.
Środa 5.10
  • Śniadanie: Domowy pieczony schab z musem chrzanowym, warzywa, pieczywo pełnoziarniste.
  • Drugie śniadanie: Francuska zupa cebulowa z tymiankiem.
  • Obiad: Penne pełnoziarniste z warzywami w sosie neapolitańskim, bazylia, parmezan.
  • Podwieczorek: Kruche ciasto owsiane.
  • Kolacja: Naleśniki z soczewicy.
Czwartek 6.10
  • Śniadanie: Fritatta bananowa z owocami.
  • Drugie śniadanie: Guacamole z domowymi nachosami.
  • Obiad: Gotowana pierś z kurczaka, puree z batatów, pieczarki z cebulą i natką pietruszki.
  • Podwieczorek: Koktajl: szpinak, banan, melon.
  • Kolacja: Sałatka z brukselką, jajkiem, pomidorami cherry.
Piątek 7.10
  • Śniadanie: Tosty z jajkiem sadzonym, warzywa.
  • Drugie śniadanie: Galaretka jogurtowa z owocami.
  • Obiad: Pulpety rybne z koprem w sosie, ryż brązowy, surówka.
  • Podwieczorek: Krem z białych warzyw.
  • Kolacja: Wrap z humusem i warzywami.